top of page

OVER MIJ

b15c0255e0e918e03b22121afb0d1f82.webp

Hey, ik ben Sarah! Al in mijn vroege tienerjaren was ik gepassioneerd door de magie van fotografie. Het heeft even geduurd eer ik van die passie mijn beroep gemaakt heb. Maar ondertussen ben ik al 6 jaar professioneel fotografe met meer dan duizend baby- en familieshoots op de teller.


Ik hou ervan mijn fotografie constant bij te scholen, geen dag gaat voorbij zonder Youtube tutorial of boeiende podcast. Heerlijk hoe we digitaal zoveel mentors en inspiratie kunnen vinden, maar mijn grootste inspirator is mijn eigen gezin en de prachtige natuur waar je ons meestal kan vinden.

overmij_2.jpg

Want naast fotografe ben ik mama van drie kindjes en getrouwd met Pieter; mijn trail én household running location scout, aspirant boswachter, tuinarchitect en co-creator van memorii. Samen richtten we ook @wandelgoesting op. Een blog waarmee we ouders en jonge kinderen aan het wandelen willen krijgen. Een ideale weekendbesteding om samen te ontspannen, ondertussen nieuwe fotolocaties te spotten en achteraf gezellig te genieten met een welverdiende Tripel.

Bij mij moet je zijn voor authentieke beelden, die spontaan en zo naturel mogelijk zijn. Geen styling, geen franjes, gewoon jullie in het mooiste natuurlijke licht. 

bottom of page